Център
за Психотерапия
ГЕНЕЗИС

Мнения

За записвания 0894012341 Андрей Мреницов 

Добави мнение

Лили

Написано на: 21.09.17, 14:01:

Искам да благодаря на Андрей на първо място за това, че ЧОВЕК. Че е професионалист е безспорно. Убедена съм, че за да лекуваш човешката душа, обаче, трябва да си човек на първо място, да си способен да проявиш емпатия. Но не онази изкуствена, професионална емпатия,която излъчват професионалните психотерапевти по задължение. Говоря за онова умение, което малко хора притежават, или може би трябва да го нарека ДАР... В днешно време човеци като Андрей са изчезващ вид...за съжаление. Думите едва ли ще могат да опишат благодарността ми. Дъщеря ми,която е едва на 13 години изненадващо отключи тежък емоционален проблем.., който се появи в следствие на лоша семейна среда. Наложи се да посещаваме психиатър. Този проблем беше най-страшният шок, който съм преживявала някога в 40 годишния си живот...Буквално бях загубила вяра, психически и физически сили, бях загубила себе си от силното притеснение покрай състоянието на детето.., а точно в този момент трябваше да излъчвам сила и стабилност, за да ипомогна да излезе от тежкото състояние, да и бъда опора... Действително трудно мога да опиша състоянието, в което се намирахме и двете. Единственото подходящо определение е ЕМОЦИОНАЛЕН ШОК. Отчаяно търсех психологическа помощ седмици наред. Срещнах се с много психолози, някои от които бяха професионалисти, но не усешах човешината, от която така силно се нуждаех, за да събера себе си, силите си, които бяха необходими, за да бъда полезна за детето си. Всичко беше загуба на пари, които нямах и ценно време... Усещах как всеки се стреми да си заработи хонорара и до там. Много е страшно, когато се търгува с човешката душевна болка. Много. Един ден случайно попаднах на телефона на Андрей в интернет. Съвсем скоро се срещнахме. По това време бях безработна, нямах никакви доходи и той се оказа човекът, който ми даде сили в този нечовешки тежък момент. Хванах се за него като удавник за сламка... Чувахме се дори в свободното му време, почивните дни, за да следи състоянието на детето. Андрей, благодаря ти! Ти си ЧОВЕК! Няма по-ценно качество от това, а ти го притежаваш! Никога няма да забравя жестовете, които ти направи за нас и които всички останали правеха само срещу хонорар...в онзи момент, когато бяхме между земята и небето... Чудя се дали някога ще успея да ти се реванширам за добрината и голямото сърце. Бъди здрав!!!

Стефан

Написано на: 03.04.17, 19:38:

Наскоро се сблъсках с наѝ сериозният убиец, казва се алкохолът. Той ме победи няколко пъти подред и беше на път да ме убие... Андрей беше първата ми стъпка към лечение благодарение на мойта загрижена приятелка. Начинът по който Андрей комуникира и се държи загрижено към мен ми помогна да осъзная ядрото на проблемите ми. Той е изключително последователен психолог с най професионалните методи за решаване на мойте проблеми. Не само че ми помогна да се предпазя от влиянието на фактори свързани с алкохолизма но и много по дълбок мироглед за успешно бъдеще! Благодаря ти и ще продължавам сесиите за много години напред. Рим не е построен за един ден!

Магдалена Карамитева Email

Написано на: 03.04.17, 11:18:

Изключително добър професионалист в призванието си! Искрени благодарности за оказаната помощ и подрепа! Желая дълги години да помага все така адекватно и всеотдайно на хората!

Стела Банкова

Написано на: 20.01.17, 13:04:

Със семейството ми ползваме услугите на Андрей от почти 3 години. При него ме изпрати следродилната депресия, гарнирана с вечно боледуващо дете и доста тежко майчинство. Помощта и ми върна силата и увереността, които ми бяха нужни за да продължа да си гледам детето и да се радвам на живота.От тогава многократно сме се допитвали до нея когато детето ми ме е задавало пред поредният нерешим ребус, и винаги е успявал да напипа корените на проблемите и да се намеси адекватно в разрешаването им. Хлапето също я обожава и винаги ходят с удоволствие в кабинета му. Радвам се, че съдбата ме изпрати точно при него.

Цветелина Email

Написано на: 10.01.17, 18:42:

Благодаря,че ми помогна да изляза от дълбоката депресия в която бях изпаднала, не знам как щях да се справя без теб.

Ирена

Написано на: 15.12.16, 20:13:

Жив и здрав бъди и на още много хора помогни!

Валентина

Написано на: 30.11.16, 20:11:

Честит имен ден на ЧОВЕКА върнал хармонията в отношенията между син пубертет и майка климактеричка! Да си жив и здрав и да даряваш на всички способността да общуват помежду си на всички възможни нива. Благодаря за съветите! Ти върна хармонията в отношенията между мен и Теди. Подарявай на всички способността за общуване. Пожелавам ти много любов, щастие и късмет. Бъди жив и здрав.

Белослава

Написано на: 18.08.16, 14:59:

Момичета, от личния ми опит ще ви кажа че комбинацията психолог или психотерапевт и хомеопатия е изключително сполучлива. След една голяяяяяяяяма депресия, в което бях изпаднала преди години по ред причини, единственото което правех е да си стоя в къщи, да се самосъжалявам и да плача. Майка ми реши, че така не може повече и ме заведе на психиатър. Честно казано не съм с чувствала по-жалко по време на така наречения преглед. Изписаха ми разни упойващи хапчета, от които нещата съвсем се влошиха. Все ми беше тая какво ще става с мен, а най-лошото - близките ми някак започнаха да го приемат. А единственото нещо, което аз исках е да говоря и да знам, че някой ще ме изслуша, ще ме разбере и ще ми помогне. Тогава една приятелка ми постави ултиматум: или да ме заведе на психолог или да се стегна сама. И понеже второто нямаше как да стане, аз веднага приех да отида на психолог. Повярвайте още по време на първата среща с лекаря започнах да усещам, че болката ми полека започва някак да изтича от мен. Взимах хомеопатични драженца известно време и редовно ходех при лекаря. По време на срещите аз говорех много, за това което ме тормозеше и от време на време отговарях на въпроси. Не беше страшно, нито унизително, както срещата с психиатъра. Трябва да си призная, че от тогава доста си промених вижданията за живота, за себе си, за околните. С една дума изградих си нов свят и бях щастлива с него. Радвах се на всеки ден, на всяко утро, на малките неща. Разказвам всичко това, за да споделя моята подкрепа за комбинацията психолог и хомеопатия. Но не забравяте, че за да има полза от терапията трябва желание и воля, нещата да се променят за добро. Благодаря ти за всичко Андрей

Петя

Написано на: 23.07.16, 18:59:

Преди години ми се наложи да се запозная с чувствата на безизходица, отчаяние и безсилие, породени от проблеми в семейството ми. Дълго се опитвах да се справя сама, като понякога успявах, за кратко време, а след това нещата се повтаряха отново. В един момент реших, че се нуждая от професионална помощ и трябва да посетя психолог. Тогава за първи път посетих Андрей Мреницов. Бях чела негови онлайн консултации за други хора във форума бг-мамма и реших да го потърся. Той подходи с внимание към ситуацията и постепено открихме същината на проблема. Изискваше се доста работа, както от негова, така и от моя страна, но с помощта му успях да разбера защо се чувствам така, кое провокира толкова силни и негативни реакции, да различа нещата, които зависят от мен, и тези които просто трябва да приема. Днес съм му безкрайно благодарна за това. Благодаря ти Андрей!

Изабела

Написано на: 18.07.16, 15:40:

Здравейте, аз съм ходила при Андрей Мреницов /по повод развода ми - много тежко ми беше/. Много съм доволна от разговорите с него - смело мога за кажа, че той ми помогна "да се намеря и осъзная" /бях в тежка депресия/и положи основата на моя "нов живот" - след развода. Горещо препоръчвам на хората с проблеми да търсят помощта на такива специалисти. В България все още се срамуваме да признаем "слабости" като депресия фобии и др. подобни. Имах възможността да вземам препарати /антидепресанти и др./ чрез които възстанових духа си и се оправих съвсем. Пиша "имах" защото не са хич евтини. Освен това се научих да преодолявам себе си /желанието да се самосъжалявам и др. такива..../ и да не изпадам в такива състояния. И досега помня какво сме говорили и колко е бил прав за много неща... Горещо ти благодаря и те препоръчвам на всички хора!